Niniejsza polityka prywatności opisuje zasady firmy naszyjnik z pereł , 30 N Gould St Ste R Sheridan, WY 82801.

E-mail: contact@naszyjnik-z- pereł .shop

Telefon: +13239823795

dotyczące gromadzenia, wykorzystywania i ujawniania informacji, które zbieramy podczas korzystania z naszej strony internetowej (https://naszyjnik-z-pereł .shop/).

Wnaszyjnik z pereł , dostępnej pod adresem https://naszyjnik-z-pereł.shop/, jednym z naszych głównych priorytetów jest ochrona prywatności naszych gości. Niniejszy dokument dotyczący polityki prywatności określa rodzaje informacji gromadzonych i przechowywanych przez szmaragdową biżuterię oraz sposób ich wykorzystania.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub chcesz uzyskać więcej informacji na temat naszej polityki prywatności, skontaktuj się z nami.

Niniejsza polityka prywatności ma zastosowanie wyłącznie do naszych działań online i jest ważna dla odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępniają i/lub gromadzą wnaszyjnik z pereł . Niniejsza polityka nie ma zastosowania do informacji gromadzonych offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa.

Zgoda
Korzystając z naszej strony internetowej, niniejszym wyrażasz zgodę na naszą politykę prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

Gromadzone informacje
Dane osobowe, o które prosimy, oraz powody, dla których ich żądamy, zostaną wyjaśnione w momencie, gdy poprosimy o podanie danych osobowych.

Jeśli użytkownik skontaktuje się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje na jego temat, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i/lub załączników, które użytkownik może do nas wysłać, oraz wszelkie inne informacje, które użytkownik zdecyduje się podać.

Podczas rejestracji konta możemy poprosić o podanie danych kontaktowych, w tym imienia i nazwiska, nazwy firmy, adresu, adresu e-mail i numeru telefonu.

Jak wykorzystujemy informacje o użytkowniku
Gromadzone przez nas informacje wykorzystujemy na wiele sposobów, w tym do:

Zapewnienia, obsługi i utrzymania naszej strony internetowej
ulepszania, personalizowania i rozwijania naszej strony internetowej
zrozumienia i analizy sposobu korzystania z naszej witryny
opracowywania nowych produktów, usług, funkcji i funkcjonalności
komunikowania się z użytkownikiem, bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, dostarczania aktualizacji i innych informacji związanych z witryną oraz w celach marketingowych i promocyjnych
wysyłania wiadomości e-mail
w celu badania i zapobiegania oszustwom.

naszyjnik z pereł stosuje standardową procedurę korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają strony internetowe. Robią to wszystkie firmy hostingowe i jest to część analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i godzinę, strony odsyłające i wyjściowe oraz ewentualnie liczbę kliknięć. Dane te nie są powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację użytkownika. Celem tych informacji jest analiza trendów, administrowanie witryną, śledzenie ruchów użytkowników w witrynie i gromadzenie informacji demograficznych.

Polityka poufności partnerów reklamowych
Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć politykę poufności każdego z partnerów reklamowych naszyjnik z pereł .

Zewnętrzne serwery reklamowe lub sieci reklamowe wykorzystują technologie, takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnały nawigacyjne w sieci Web, które są używane w odpowiednich reklamach i linkach wyświetlanych na szmaragdowym pierścieniu i są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. W takim przypadku automatycznie otrzymują adres IP użytkownika. Technologie te są wykorzystywane do pomiaru skuteczności kampanii reklamowych i/lub personalizacji treści reklamowych wyświetlanych na odwiedzanych stronach internetowych.

Należy pamiętać, że naszyjnik z pereł nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie wykorzystywanymi przez reklamodawców zewnętrznych.

Polityka prywatności stron trzecich
Polityka prywatności naszyjnik z pereł nie ma zastosowania do innych reklamodawców lub stron internetowych. Dlatego zalecamy zapoznanie się z odpowiednimi politykami prywatności serwerów reklamowych stron trzecich w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Mogą one obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji.

Użytkownik może dezaktywować pliki cookie za pomocą opcji przeglądarki. Bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych można znaleźć na odpowiednich stronach internetowych tych przeglądarek.

Prawa do prywatności zgodnie z ustawą o ochronie danych (Nie sprzedawaj moich danych osobowych)
Zgodnie z CCPA konsumenci w Kalifornii mają między innymi prawo do:

żądania od firmy, która gromadzi dane osobowe konsumenta, ujawnienia konkretnych kategorii i elementów danych osobowych, które zebrała o konsumentach.

zażądać od firmy usunięcia wszystkich danych osobowych, które zebrała na temat konsumenta

poprosić firmę, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, aby nie sprzedawała tych danych.

W przypadku złożenia wniosku mamy miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Prawa do ochrony danych zgodnie z RODO
Chcemy mieć pewność, że użytkownik jest w pełni świadomy swoich praw do ochrony danych. Każdy użytkownik ma następujące prawa:

Prawo dostępu – Użytkownik ma prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobrać niewielką opłatę.

Prawo do sprostowania – użytkownik ma prawo poprosić nas o poprawienie wszelkich informacji, które uważa za niedokładne. Użytkownik ma również prawo poprosić nas o uzupełnienie wszelkich informacji, które uważa za niekompletne.

Prawo do usunięcia danych – użytkownik ma prawo zażądać od nas usunięcia swoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania – użytkownik ma prawo zażądać od nas ograniczenia przetwarzania jego danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania – użytkownik ma prawo sprzeciwić się przetwarzaniu jego danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych – użytkownik ma prawo zwrócić się do nas o przekazanie zebranych przez nas danych do innej organizacji lub bezpośrednio do niego, pod pewnymi warunkami.

W przypadku złożenia wniosku mamy miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dotyczące dzieci

Kolejnym z naszych priorytetów jest zapewnienie ochrony dzieciom korzystającym z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i/lub monitorowania i kierowania ich działaniami online.

Jeśli uważasz, że Twoje dziecko podało tego typu informacje na naszej stronie internetowej, zdecydowanie zachęcamy do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć te informacje z naszych rejestrów.

INFORMACJE PRAWNE

Niniejsza witryna internetowa jest obsługiwana przez : EM GROUP LLC, 30 N Gould St Ste R Sheridan, WY 82801

E-mail: kontakt@naszyjnik-z- pereł.shop

Telefon: +13239823795

Shopping Cart
Scroll to Top